_MG_2506Een dagje uit eten bij Birtat Amsterdam

Heeft u ook zin in een avondje genieten van de traditionele Turkse eten. Birtat Amsterdam is één van de mooiste en de leukste tentjes van Bos en Lommer. De Turkse keuken Birtat Kebab is een internationaal gewaardeerde keuken met een lange traditie. Wij vinden dat we snel en efficiënt moeten werken, zodat u niet lang hoeft te wachten op uw bestelling. Bij Birtat Amsterdam kunt u genieten van de overheerlijke bir tat kebab, turkse pizza en nog veel meer.

Diverse Gerechten bij Restaurant Bir tat

Heeft u trek in een lekker klaargemaakt Turkse eten, dan moet je bij Bir tat Amsterdam gevestigd in Bos en Lommer. Wil je goedkoop maar lekker goedgevuld broodje met vlees? Eet dan een kruidig broodje kebab of doner. Of heeft u meer zin in een Turkse pizza? Bij Birtat Amsterdam hebben wij verschillende Turkse pizz’s met kaas, vlees of vegetarisch na keuze. Wilt u liever rustige genieten van een uitgebreide Turkse gerecht? Dat kan! Wij hebben heerlijke schotels zoals een shoarma schotel of een mix uit verschillende soorten vlees. Wacht niet te lang! Het eten wordt koud. Kom eens langs en geniet van ons Turkse gerechten.

Turks Restaurant Birtat Kebab in Amsterdam

Lekker een avondje uit eten, omringd door sfeervolle Turkse invloed. Dat is Birtat restaurant in Amsterdam. In ons restaurant kunt u heerlijk dineren en genieten van echte Turkse specialiteiten. De gerechten worden met passie bereidt en serveert. Of u nu met tweeen, vieren of een groot groep aanschuift in ons restaurant, in een ongedwongen en gemoedelijk sfeer kunt u genieten van de Turkse kwaliteit.

Turks Restaurant Birtat Amsterdam heet u van harte welkom.

404 Text